Дермапен

4.4 от 5 / 10 гласа
190.00 BGN

Dermapen - професионален уред!

Подмладявайте кожата си с уникалната технология - сегментна мезотерапия!


Както ние остаряваме, така и нашата кожа старее, отпуска се и става все по-малко еластична. Основната причина за това е намаляването на фибробластните клетки, които са градивни елементи на колагеновите протеини, които спомагат за поддържането на нашите клетки силни и свързани.Не можем да спрем стареенето, но можем да забавим този процес. Целта на Dr.Pen  е да даде на всеки един от нас шанс да бъде по-здрав и да се чувства по-добре с възрастта си. Microneedling т.е. мигроиглената мезотерапия е известна също като колаген-индуцираща терапия, която безопасно предизвиква ново производство на колаген.

Какво представлява терапията с dr.Pen?


Това е проста процедура, която използва ръчно контролирано устройство с малки иглички, които извършват микроперфорация на горния слой на кожата-епидермис, за да се създаде контролирано увреждане. Това увреждане на кожата ще стимулира тялото ви да произвежда нов колаген и еластин. Колагеносинтезът ще подмлади кожата Ви и ще доведе до цялостно й подобряване чрез премахване на бръчките, белезите и стриите.

Тук не се ограничаваме до лицето. Уредът може да се използва и за много други части на тялото като ръце, бедра, врат, гръб, ръце и корем.

Една процедура обикновено отнема 30 минути. На пръв поглед кожата ви ще изглежда малко зачервена - подобно на леко слънчево изгаряне, но кожата ви ще се върне към нормалното за няколко дни. Естественият растеж на колагена няма да се случи незабавно; това се случва в продължение на седмици и месеци. Тази терапия не е с мигновен ефект. Тя е предназначена да подобри здравето на Вашата кожа в дългосрочен план.

Налични модели:
Ultima M 5 с кабел
Ultima M 7 с кабел
Ultima M 5 с вградена батерия и кабел - цената на този модел е 230 лв. !
 

Професионален уред за сегментна мезотерапия Dr.Pen - със златист корпус. Комплектът включва устройство с калъфче, 2 броя стерилни капсули с 12 регулируеми игли, адаптор 5V, 1000mA и кутия. Тегло на устройството: 71 гр.

За какво помага процедурата с dr.Pen ?

Бръчки

Стрии

Белези от изгаряне

Хирургични белези

Белези от акне

Обезцветяване на кожата, блед тен

Мимически бръчки

Отпусната и увиснала кожа

Разширени пори

Косопад

Неравномерна пигментация

 

Независимо от цвета или типа на кожата ви, микронийдлингът е най-добрата терапия, която ще направи кожата Ви свежа и по-млада.