Карбокситерапия RIBESKIN сет Б-25 терапии

0 от 5 / 0 гласа

Професионална СО2 – карбокси терапия – оригинален продукт от КОРЕЯ, сертифициран козметичен продукт!

Професионална неинвазивна безиглена карбокситерапия - модерна високо ефективна терапия, на основата на патентован CO2 гел и маска-активатор. Маската доставя молекули СО2 в кожата с помощта на DDS ( defusing degassing system) технология, без инжектиране и без използването на скъпо оборудване.

Механизъм на действие

Освобождаването на въглероден диоксид се извършва директно върху повърхността на кожата в резултат на химична реакция, която възниква, когато гелът на основата на натриев бикарбонат се комбинира с маска активатор, съдържаща лимонена киселина.
Концентрацията на въглероден двуокис върху повърхността на кожата се увеличава, възниква градиент на концентрация и в резултат на пасивната дифузия CO2 прониква през роговия слой до живите структури на епидермиса и дермата. В кожата, СО2 се разтваря и промяната в рН води до множество физиологични процеси в тъканите:
 
    -експресен лифтинг ефект
    -изглаждане на бръчки
    -моделиране овала на лицето
    -възстановяване на кожата след слънчево изгаряне
    -повишаване на тонуса и еластичността
    -облекчаване на обостряния на акне
    -борба с петна и купероза
    -блестящ тен на кожата
    -стрии
  - начална форма на целулит
    -изгонване на всякакъв застой от метаболитните процеси
    -свиване на порите
   - ефективна срещу вял и сивкав тен
 
·       Неинвазивната карбокситерапия може да се извърши като независима процедура или да се комбинира с техники като йонофореза, наноиглена терапия, електропорация, ултразвук.
·       Неинвазивната карбокситерапия може да бъде включена и като допълнителна стъпка в козметичните процедури за професионална грижа за кожата, което може значително да подобри ефекта им.
·       Подходяща за всяка възраст и всеки тип кожа
·       Ефективно решава широк спектър от естетически проблеми
 
 

Без противопоказания: възможни особености при провеждане на процедурата:
По време на процедурата може да се получи леко зачервяване на кожата и усещане за парене, но тези явления бързо преминават без последствия.Това е поради факта, че повишеното кръвообращение увеличава температурата на кожата.
 
Провеждане на процедурата:
Процедурата е лесна и обхваща следните етапи:
- Почистете основно лицето или другата зона на третиране.
- Нанесете гела на дебел слой върху лице, шия, деколте, ръце, бедра, корем или друга целева област. 10 натискания на помпата са 30 мл.гел, достатъчни за терапия на лице и шия.
- Сложете маската активатор върху нанесения гел и прилепете плътно по кожата. Внимателно притискайте с ръце, като ги задържате върху зоната на третиране, докато трае първоначалната по-силна реакция между гела и активаторната хартия (усещането е леко пощипване, парене, бълбукане, което отшумява бързо), нежно притискайте и след отшумяване на първоначалната реакцията се стремете да прогоните образувалите се балончета под маската.
- Оставете да действа около 15-25 минути
- Отстранете маската и измийте остатъка от гела. Нанесете овлажняващ крем, хидратираща маска, текстилна маска или друг продукт по Ваша преценка
  
Препоръчителен курс на терапия:
5-8 процедури. Прилагайте 1 до 2 пъти седмично

https://www.youtube.com/watch?v=SZinBJrK_hY&t

За допълнителни указания, филми и ценова информация - моля, свържете се с нас!

Сет Б за 25 терапии: включва гел 0,750 л.+ 25 броя готови изрязани маски за лице и шия. вижте тук.