CLINICCARE®

CLINICCARE® - ЕДНА ОТ НАЙ-ИНОВАТИВНИТЕ СЕРИИ ПРОФЕСИОНАЛНА КОЗМЕТИКА

CLINICCARE® е високо ценена марка от големите професионалисти в бюти-бранша, благодарение на иновативните формули, резултат на напреднали научни изследвания, висококачествени активни съставки и високи концентрации на хиалуронова киселина с ниско молекулно тегло.

 

CLINICCARE® ХАРАКТЕРИСТИКИ

CLINICCCARE® са продукти от ново поколение, които използват най-модерните технологии в областта.
Всички продукти за грижа за кожата CLINICCARE® са предназначени за дълбок и дълготраен хидратиращ ефект.
Сертифицирания хиалуронов комплекс, извлечен чрез биологична ферментация, съдържа молекули с малки размери, които проникват дълбоко в слоевете на кожата и хидратират дълготрайно.
Специфичните формули с уникални комбинации и богати активни съставки осигуряват забележителни резултати
CLINICCARE® използва най-новите технологии за осигуряване на безопасни и стабилни продукти

LMWHA - ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА С НИСКА МОЛЕКУЛНА МАСА

Хиалуроновата киселина с ниска молекулна маса е един от основните компоненти на продуктите за грижа за кожата CLINICCARE. Тя играе важна роля в метаболитните процеси като начин на взаимодействие и клетъчен синтез. Тя предпазва клетъчния имунитет и помага за предотвратяване на инфекции. Една от най-важните характеристики е способността да се запази влагата до 1000 пъти повече от собственото й тегло. Основният проблем с абсорбцията на обикновената хиалуронова киселина е размерът на молекулата (средно 3000nm, когато междуклетъчното пространство има само 100 nm в диаметър). Японските изследователи наскоро са получили хиалуронова киселина с 5nm молекули, което й позволява да проникне в най-дълбоките слоеве на кожата, без да се налага инжектиране. За повишено проникване и дълбок хидратиращ ефект, всички продукти на CLINICCARE съдържат изключително нискомолекулни хиалуронови киселини.

По-лесно и по-ефективно! Новите професионални пакети CLINICCARE използват символи за лесно насочване и информиране за предимствата и възможните приложения и терапии на всеки отделен продукт.

  • Позиция в сайта
    На начална страница Каталог
    В странична лента
    Актуални промоции под Каталога