La Belle Collagen

0 от 5 / 0 гласа

La Belle Collagen 1 кг

Peel off-Алгинатна маска КОЛАГЕН за овлажняване, изглаждане, подмладяване и успокояване.

Еластичност / блясък

Подхранва кожата и я прави блестяща и чиста.

Съотношение 0,8 вода / 1 прах.

 

Приложение: Смесете необходимото количество в съотношение прах 1/ вода 0,8. Нанесете върху кожата веднага след смесването и оставете да се втвърди за около 15-20 минути. Отлепете в посока от долната част на лицето нагоре. Завършете с тоник или друг подходящ продукт.

Състав: Diatomaceous Earth, Glucose, Algin, Calcium Sulfate, Tetrasodium Pyrophosphate, Magnesium Oxide, Hydrolyzed Collagen, Morus Alba Bark Extract, MCamellia Japonica Seed Oil, Allantoin, Sodium Hyaluronate, Cl 77742, Fragrance.

Основните съставки на La Belle Collagen включват хидролизиран колаген и масло от камелия за подобряване на еластичността на кожата, нейното уплътняване и придаване на блясък. Основното действие на тези съставки е защита на кожата. Хидролизираният колаген, който се използва в тази моделираща маска е с морски произход. Морски колаген означава водоразтворим пептид, извлечен от риби. Молекулата му е по-малка от тази на конвенционалния животински колаген, така че се абсорбира по-лесно в организма. По-специално, морският колаген се усвоява по-добре, остава по-дълго време активен и има по-добър овлажняващ ефект. Не на последно място, морският колаген е със слабо изразена миризма.