QUENNFEI Козмецевтика

КОЗМЕЦЕВТИКА e термин за взаимодействието между козметиката и фармацевтичните продукти или по друг начин казано "лекарствена козметика".

Кожата е една от най-силните отбранителни системи, които предпазват тялото от проникване на чужди примеси и елементи и по този начин козметиката, като чужд елемент, е невъзможно да проникне в кожата.  "QUEENFEI"  използва специализирана липозомна технология на биотехнологичната компания NBM трето поколение ЕРФ (епидермален растежен фактор), извлечен от ориз.

( КОЗМЕТИКА + ФАРМАЦИЯ)

 

Ново поколение козмецевтика с EGF (епидермален растежен фактор) и FGF (фибробластен растежен фактор), безопасни и чисти растителни растежни фактори, извлечени от ориз, без използване на животински продукти. 

Патентована биотехнология, която използва липозоми за ефективно проникване на активните съставки вътре в кожата.

Кожата има мощен защитен механизъм, който предотвратява проникване на чужди вещества. Когато в състава на продуктите обаче се използват липозоми, ефективността на козметиката е максимална, тъй като липозомите по структура наподобяват клетъчната мембрана.

Растежните фактори EGF (епидермален растежен фактор) , FGF (фибробластен растежен фактор) са протеини, които се свързват с 

рецепторите на клетъчната повърхност. Те имат най-важна роля в междуклетъчната комуникация. Те са отговорни за редица процеси в клетката като клетъчно делене, пролиферация, диференциация, апоптоза. Тези процеси са основни функции на клетката- такива като ангиогенеза, митогенеза, генна транскрипция и др.

Нивото на растежните фактори след 25-тата година започва стремително да спада. Именно в такъв момент е подходящо да бъдат внесени растежните фактори, които да стимулират старите клетки да функционират като млади.

Успехът на новото поколение козметевтични продукти се дължи на ефективната система на доставка на активните съставки в дълбоките слоеве на кожата с помощта на липозомите.

Куинфеи богат регенериращ крем 50 g 

Куинфеи богат регенериращ серум 50 g

Без животински продукти

GRAS – продукт ( общопризнат за безвреден)

Без ендотоксини

Без човешки инфекциозни вируси

Повишена стабилност и ефикасност

 

  • Позиция в сайта
    На начална страница Каталог
    В странична лента
    Актуални промоции под Каталога