HUBISLAB

HUBISLAB е южнокорейска марка, произведена от GNI Co. Ltd., която се занимава с изследване, разработване и създаване на професионална козметика за поддържане на здравето и красотата на кожата през целия живот на човека. Компанията държи на мотото си да използва единствено и само сигурни и здравословни суровини, да инвестира в нови безопасни технологии, една от които е MITT ( Macromolecule Intracellular Transduction Technology) – метод за доставяне на активни макромолекули дълбоко в дермата.

ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ

Клинични проучвания

Продуктите са клинично тествани и имат висока поносимост.

Оригинални продукти директно от производителя

Ние сме изключителен дистрибутор на марката HUBISLAB в България.

Международни сертификати

Международни сертификати за качество, включително CPNP и CFDA сертификати.

Безопасна употреба

Безболезнена алтернатива на инвазивните процедури, без нежелани реакции.

100% ефективност

Видим ефект и продължително действие още след първата процедура.

Гарантиран резултат

Високотехнологичните и естествените съставки гарантират незабавни резултати.

HUBISLAB AMPOULE LINE

Концентрирани серуми за бързо повишаване нивата на активните съставки, които се грижат за еластичността, защитата, оздравяването и успокояване на кожата. Продукти в опаковка от 50 мл.

ПРОДУКТИ

BIO CELL FLUIDS

Ампули за работа с крио-електропорация, йонофореза, ултразвук, галванични устройства, микронийдлинг. Опаковка 12 бр. х 2 мл

ПРОДУКТИ

PREMIUM ACTIVE LINE

Premium Active Line е серия, която подобрява вида на кожата, загубила своята еластичност поради стрес и влиянията на околната среда и времето, като подхранва дълбоко и постига стягане и изглаждане на кожата.

ПРОДУКТИ

DERMA MAX LINE

Derma Max Line е серия, в която се прилага 3-степенна избелваща система (избелване на пигментации, превенция против пигментации и регенерация) за съживяване и озаряване на вяла и пигментирана кожа.

ПРОДУКТИ

MOISTURE MAX LINE

Moisture Max Line е серия за дълготрайна хидратация и ревитализация на кожата чрез 3-степенна система за овлажняване (овлажняване, подхранване, предпазванена сухата и изтощена кожа.

ПРОДУКТИ

A.C. CLEARING LINE

A.C. Clearing Line е серия за нежно почистване на предразположена към акне кожа. Разработена е за поддържане на резултата след козметични процедури. Специалната формула премахва замърсяванията и стяга кожата без да предизвиква сухота и дразнене.

ПРОДУКТИ