CLINICCARE™ – Швеция – Една от най-иновативните козметични серии

ЕДНА ОТ НАЙ-ИНОВАТИВНИТЕ СЕРИИ ПРОФЕСИОНАЛНА КОЗМЕТИКА – Висококачествени активни съставки, иновативни формули и високи концентрации на хиалуронова киселина с ниско молекулно тегло.

Скъпи клиенти, тази година CLINICCARE получи наградата на Global Health & Pharma Magazine за най-забележителна гама модерни продукти за грижа за кожата за 2020 г.

Наградата за глобални постижения 2020 GLOBAL EXCELLENCE AWARDS е създадена, за да признае компаниите, екипите или отделни личности, които се отличават с изключителен принос в непрекъснато развиващата се индустрия за здравето на хората, животните и околната среда и за онези, които определят най-високите стандарти, разширяват границите и създават най-модерни решения.

CLINICCARE™ Продукти: Всеки продукт на CLINICCARE от серията за дълготрайна хидратация може да се използва като самостоятелна терапия, като пост-процедурна  терапия или като стъпка в комбиниране на няколко продукта. Гел-маски Серамиди или Витамин С, бърз ензимен пилинг,  хиалуронов лосион с бета-глюкан или концентрирана хиалуронова есенция, AHA – бустер, овлажняващ крем или ретинолов крем, и още други продукти гарантират не само превъзходна анти-ейдж грижа, но и истинска наслада от аромати и нежен, копринен допир до кожата.

ПРОФЕСИОНАЛНИ ПРОДУКТИ ЗА МЕЗОТЕРАПИЯ:

Стерилни серуми с хиалуронова киселина LMWHA и епидермални растежни фактори EFG в шишенца х 8мл.

GLOW – подмладяване и анти-пигментация

TIGHT – подмладяване и лифтинг

REFRESH – подмладяване/възрастна кожа

HAIR ENERGY – енергия за косата/борба срещу фоликуларна дисфункция

REDUCE – липолитичен коктейл против локални мастни натрупвания

 

СТЕРИЛНИ ПОСТ-ПРОЦЕДУРНИ ЛИСТ-МАСКИ в 35 мл. серум:

GLOW – подмладяване и анти-пигментация;

PURE – успокояване и регенерация на проблемна и свръх чувствителна кожа;

TIGHT/REFRESH – подмладяване и лифтинг.

ХИМИЧНИ ПИЛИНГИ:

CLINICCARE™ създава Peel Blender: иновация в индустрията на химични пилинги- специален продукт, предназначен за създаване на персонализиран пилинг. Чрез смесване на предварително определени количества от пилингите GLOW, PURE и REFRESH, дълбочината, агресивността и резултатът от терапията могат да бъдат адаптирани спрямо различните възрастови групи на клиентите, както и според  фототиповете. Основни активни съставки: Хиалуронова киселина (LMWHA), Етилхексилглицерин – това е най-успокояващата съставка за грижа за кожата и често се прилага при третиране на екземи, Натриев хидроксид – използва се за контролиране на нивото на pH. Видове химични пилинги:

GLOW – подмладяване и анти-пигментация

PURE – проблемна, склонна към акне кожа

REFRESH – подмладяване и лифтинг

Програма клиентски продукти в сериите GLOW, PURE, REFRESH:

Тоник 100 мл, есенция 50 мл., серум 50 мл.

Тоникът (стъпка 1) доставя на кожата необходимата влага, олигопептиди и активни съставки според типа кожа, есенцията (стъпка 2) е гелообразен продукт, за нормална към мазна кожа, а серумът (стъпка 3) е кремообразен продукт за нормална към суха кожа. При по-възрастни клиенти се препоръчва комбинация от стъпка 1,2 и 3, при по-млади се подбира или само стъпка 1, или стъпка 1+2 или + 3, в зависимост от вида кожа.

Повече за невероятните продукти на CLINICCARE™ тук: https://beautyprofi.net/index.php/cliniccare/