Chiara Ambra Hard Skin Reducing Foot Mask 30 ml

9.90 лв.

Chiara Ambra Подхранваща маска за стъпала с млечна киселина, мед и урея.

1 опаковка съдържа 2 бр.чорапчета

Добавете в "Любими"
Добавете в "Любими"

ОПИСАНИЕ

Маската съдържа грижовна формула с млечна киселина, мед и урея, която нежно премахва твърдата кожа от стъпалата ви. Няма нужда да търкате с пила или пемза. За кадифено меки, добре поддържани стъпала.

НАЧИН НА УПОТРЕБА

1. Почистете и подсушете добре стъпалата си и отстранете лака за нокти.

2. Използвайте ножици, за да отрежете маската на разделителната линия.

3. Издърпайте маската и я затворете веднъж около глезена си с лепилото. Оставете да подейства за 30-45 минути, като през това време държите краката си леко свити, за да не изтече течността. Не превишавайте времето за приложение. Ако кожата ви се сърби през това време, спрете използването и почистете добре краката си с вода.

4. След 30-45 минути отстранете маската и измийте обилно стъпалата си с мек измиващ лосион и подхранете с крем за стъпала. След няколко дни излишната кожа постепенно ще се отдели.

Забележка: Тази маска не трябва да се прилага върху чувствителна кожа, татуировки, рани или наранявания и диабет. Не бръснете и не епилирайте краката си няколко дни преди нанасяне. Не отстранявайте твърдата кожа със сила. Процесът на премахване може да отнеме до 14 дни; носенето на отворени обувки може да не е възможно през това време.

Дерматологично тестван

СЪСТАВ

AQUA,SODIUM LAURETH SULFATE, ALCOHOLE, LACTIC ACID. PARFUM, UREA, HONY EXTRACT, MENTHOLE, POTASSIUM HYDROXIDE, XANTHAN GUM, PHENOXYETHANOL, BENZYL BENZOATE, COUMARIN, EUGENOL, LIMONENE, LINALOOL,

Също може да ви хареса…