ELMOLU La Belle Collagen 1 kg

Вход само за професионалисти

ELMOLU – LA BELLE COLLAGEN 1 kg– КОЛАГЕН-Алгинатна маска с колаген.

ОПИСАНИЕ

Моделиращите алгинатни маски PEEL OFF на Elmolu са сред най-висококачествените и високотехнологични професионални корейски продукти за красота.

Основните съставки на La Belle Collagen включват хидролизиран колаген и масло от камелия за подобряване на еластичността на кожата, нейното уплътняване и придаване на блясък. Основното действие на тези съставки е защита на кожата. Хидролизираният колаген, който се използва в тази моделираща маска е с морски произход. Морският колаген е водоразтворим пептид, молекулата му е по-малка от тази на конвенционалния животински колаген, така че се абсорбира по-лесно в организма. По-специално, морският колаген се усвоява по-добре, остава по-дълго време активен и има по-добър овлажняващ ефект.

Стяга порите, успокоява кожата и я охлажда.

Овлажнява и поддържа естествената й еластичност и гладкост.

ТЕГЛО: 1 кг

НАЧИН НА УПОТРЕБА

Приложение: Смесете необходимото количество в съотношение прах 1/ вода 0,8. Нанесете върху кожата веднага след смесването и оставете да се втвърди за около 15-20 минути.

Отлепете в посока от долната част на лицето нагоре.

Завършете с тоник или друг подходящ продукт.

СЪСТАВ

Състав: Diatomaceous Earth, Glucose, Algin, Calcium Sulfate, Tetrasodium Pyrophosphate, Magnesium Oxide, Hydrolyzed Collagen, Morus Alba Bark Extract, MCamellia Japonica Seed Oil, Allantoin, Sodium Hyaluronate, Cl 77742, Fragrance.  

Също може да ви хареса…