RIBESKIN DEEP SHOOT HA, серум 3 ml., комплект 5 процедури

Вход само за професионалисти

Коктейл с ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА за дълбока хидратация, изравняване на тена и блясък

ОПИСАНИЕ

Терапия за подмладяване на кожата

RIBESKIN Deep Shoot HA за дълбока хидратация

Deep Shoot HA е серум хиалуронова киселина с професионална стерилна капсула за микронийдлинг 0,5 мм за интензивна хидратация, блясък и равен тен.

Серумът съдържа три типа хиалуронова киселина – с ниско, средно и високо молекулно тегло. Скоростта на абсорбция на разтвора Deep Shoot HA е 30 пъти по-висока от мануално приложение и 15 пъти по-висока от устройства за микронийдлинг.

Deep Shoot HA е предназначен за професионална употреба в салони за красота и спа центрове.

Комплектът съдържа: 5 x 0,5 мм стерилна капсула 5 x 3 мл серум Deep Shoot HA

Повече информация е достъпна в професионалните материали.

НАЧИН НА УПОТРЕБА

Следвайте професионалния протокол за работа, който ще получите с комплекта или видео-протокола, достъпен тук. Съвети: Бръчките (назолабиални, чело, между веждите, шията и т.н.) се третират зигзагообразно по линията. Кожата трябва да е опъната и капсулата да е под ъгъл 90°. Задържа се 2-3 сек преди да се премести на следващото място. Внимавайте да не хлъзнете капсулата по повърхността на кожата. Областта на носа се третира само с потупване и с повишено внимание – деликатните зони около очите и устните.

СЪСТАВ

Ingredients:Water, 1,2-Hexanediol, Butylene Glycol, Hydroxyacetophenone, Sodium Cloride, Sodium Hyaluronate, Hydrolyzed Hyaluronic Acid

Също може да ви хареса…