THESERA Growth Capsule Ampoule

Вход само за професионалисти

Продукт с ампула и капсули с комплекс от 500 милиона високополимерни пептиди, които въздействат и подобряват кожата за 72 часа.

Информация за доставка

Транспортните разходи до офис на Спиди за поръчки над 150 лв. са за наша сметка. Всички пратки до адрес на клиента са за сметка на клиента.

Приложение

Произведено в

Южна Корея

Описание

Продуктът представлява 50 мл серум във флакон, в комплект с 20 дози висококонцентрирани активни съставки под формата на сухо лиофилизирано топче: пептиди, хиалуронова киселина, хидролизиран колаген, трехалоза, ниацинамид, аденозин, меден трипептид-1, ацетил хексапептид-8, 1,2-хексанедиол и др. 3-4 помпички от серума се впръскват върху сухия материал и се получава нежен гъст гел за нанасяне с четка върху почистеното лице. Така се постига максимална концентрация на активни вещества, без използване на консерванти и стабилизатори.
Защо да използвате продукта?
✔️ 100% чисти съставки
✔️0% Вредни съставки
Изключва вредни съставки за кожата като консерванти, химически добавки и др.
✔️Стабилизация
✔️Предотвратява загубата на съживяващите кожата съставки чрез метод на лиофилизиране.

Начин на употреба

  1. Отворете една капсула.
  2. Напръскайте топчето с активни съставки 3-4 пъти с ампулата до пълното му разтваряне.
  3. Нанесете с четка на лицето и втрийте до пълно попиване.

Състав

Екстракт от роза сентифолия, екстракт от семена от грейпфрут, екстракт от маслинов цвят, аденозин, хидролизиран колаген, меден трипептид-1, Saccharomyces Polypeptide, палмитойл трипептид-1, ацетил хексапептид.

Също може да ви хареса…