RIBESKIN™ – Професионална козметика от най-ново поколение

RIBESKIN® е южнокорейска марка професионална козметика, представена от „Бюти Профи“ ЕООД и позната на българския пазар преди всичко с карбокси терапията за лице и тяло Carboxy Combo CO2 – терапия за експресен детокс, свиване на порите, моментален лифтинг, повишаване на тонуса и еластичността, облекчаване на акне, намаляване на пигментни петна и общо подобряване вида и здравето на кожата.

Терапията Carboxy Combo CO2 е без противопоказания, без странични ефекти и не изисква използването на апаратура. Подходяща е за всеки тип кожа и за всяка възраст и може да се прилага целогодишно. Предлага се в следните опаковки: 50, 25 и 5 терапии.

ПОСТПРОЦЕДУРНИТЕ ПРОДУКТИ СА ПРЕДСТАВЕНИ ОТ:

• RIBESKIN NAТURAL RX – биоцелулозни маски със специална формула, подоходящи за след процедури, като: пилинг, MTS, IPL, FRAXEL, CO2 и други лазерни и естетични терапии. Съдържат екстракт от Centella аsiatica, който стимулира естествения процес на регенерация. Маските имат охлаждащо, успокояващо, хидратиращо и подхранващо действие, осигуряват и антиейджинг ефект благодарение на включения във формулата им AcetyleHexapeptide.

• RIBESKIN EPIDERM PLUS – постпроцедурни гелове за бързо успокояване и възстановяване на кожата. Съдържат EGF (епидермални растежни фактори) и имат висока степен на проникване, благодарение на нанокапсулна технология. Използват се веднага след процедури, тъй като не предизвикват дразнене на кожата.

RIBESKIN PINК – НАЙ-НОВАТА АНТИЕЙДЖИНГ
ТЕРАПИЯ ЗА ЛИЦЕ

Иновативната терапия ефикасно заличава фини линии и бръчки, изсветлява пигментации, подобрява кожната еластичност, осигурява лифтинг ефект и възстановява бариерната функция на кожата. Дерматологичният разтвор стимулира ревитализацията на фибробластните клетки чрез динамично активиране на съдържащите се в него 56 компонента.

• Подмладяване на кожата
Специално разработеният серум съдържа растежни фактори, аденозин А2 рецептори, които спомагат за бързото възстановяване на кожата. Във формулата са включени пептиди (EGF, FGF, IGF, TGF – b, меден трипептид) и невропептиден комплекс, които помагат за подобряване жизнеността на фибробластните клетки – основната структурна рамка на тъканите, и стимулират неоангиогенезата – образуване на нови кръвносни съдове, които са от съществено значение за процеса на заздравяване на рани.

• Овлажняване и подхранване на кожата
В състава на серума е включен специален аминокиселинен комплекс, който повишава съдържанието на NMF (Natural Moisturising Factor) – естествения овлажняващ фактор, както и хиалуронова киселина.

Повече за иновативните продукти на Ribeskin: https://beautyprofi.net/index.php/ribeskin/

За информация за употреба, цени и начин на работа:
„Бюти Профи“ ЕООД, Бургас, тел.: 0897 054 419, 0894 395 155
info@beautyprofi.net/stag,